duminică, 12 februarie 2017

O societate foarte deschisă! Cine sunt politicienii plătiți de Soros pentru a duce războiul împotriva lui Trump

Centre for Responsive Politics, entitate non-profit care analizează încrengăturile dintre lobby și politică, a publicat lista politicienilor americani finanțați de magnatul de origine maghiară George Soros.

Influența lui George Soros asupra politicii americane este bipartizană și ii privește atât pe democrați cât și pe republicani. Pentru americani nu mai e niciun secret faptul că, în ultimii ani, Soros a pompat bani frumoși în ambele tabere politice de pest Ocean, prin cunoscutul Soros Fund Management. 

Așa cum reiese din analiza celor de la Center for Responsive Politics, entitate apartidică, cu sediul la Washington, care de ani buni analizează legăturile dintre lobby și politică, precum și repercusiunile donațiilor asupra alegerilor, există numeroși exponenți, atât în tabăra republicană cât și în cea democrată, care au primit bani de la Soros Fund Management. Adică de la firma fondată în 1969 de speculatorul financiar de origine maghiară, una dintre cele mai importante și profitabile societăți din sectorul investițiilor "hedge fund” și care în prezent este prezidată de fiul lui George Soros, Robert Daniel Soros.

În total, Soros Fund Management a plătit 36 de milioane de dolari în conturile candidaților republicani înscriși la alegerile prezidențiale din 2016.

Deși această sumă pălește pe lângă cea pe care au primit-o democrații, este interesant cum se manifestă influența lui Soros în interiorul partidului Republican. Și mai interesant este profilul candidaților aleși pe sprânceană de Soros pentru a primi acești bani:toți sunt pro amnistie, utra-liberali și, mai presus de toate, anti-Trump.

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.