După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 februarie 2017

Modificarea Constituţiei pe tema familiei, BLOCATĂ în Parlament. Motivul INCREDIBIL găsit în PREMIERĂ de aleși

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a amânat, astăzi, pentru a doua oară discutarea iniţiativei cetăţeneşti de modificare a Constituţiei prin care se stabileşte că familia este întemeiată pe căsătoria între un bărbat şi o femeie. Aleșii au susţinut că nu au proceduri clare în urma cărora să decidă care este prima Cameră sesizată. Deputaţii şi senatorii vor modifica Regulamentele Parlamentului pentru a introduce prevederi mai clare.

"Încă nu avem reglementat dacă prima cameră sesizată suntem noi sau este Senatul. În textul Constituţiei avem o enumerare în care se vorbeşte de Camera Deputaţilor şi Senatul, Camera fiind prima, dar este singurul argument pentru care se poate susţine că noi suntem prima camera sesizată, această enumerare. Nu am mai găsit în niciun fel de lege, nici în Constituţie posibilitatea de a vedea care este această cameră, nu avem reglementat corect în Regulament şi în Regulamentul şedinţelor comune procedura de mediere şi dacă există cumva o primă cameră şi o a doua cameră. Drept pentru care, consultându-mă cu colegii de la Senat, am ajuns la concluzia că trebuie să modificăm Regulamentele pentru a scrie clar o procedură şi a avea nişte reguli clare. Propun să sesizez Comisia de regulament, probabil mâine să se întrunească, să facă un raport pentru ca prima şedinţă de plen, adică marţea viitoare, să fie aprobat raportul", a a declarat președintele Comisiei Juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea. 

Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.