duminică, 5 februarie 2017

Daniel Bodnariu — Să ne rugăm în zile ca acestea lui Dumnezeu să se îndure de țara noastră, să postim și să ieșim în stradă, să ne întoarcem de la căile noastre rele, să ne recunoaștem păcatul și să ne îndreptăm inimile către Dumnezeu care poate vindeca România!


In vremurile tulburi pe care le traim nu ne-am pierdut speranta! Dar speranta noastra este inselatoare si va fi mereu inselatoare daca ne-am pus-o in oameni si nu in Dumnezeu care cunoaste inima omului! 

Atata timp cat nu ne vom intoarce cu fata si inima catre Dumnezeu nu vom face decat sa schimbam niste corupti cu altii, niste hoti cu altii si mai hoti niste mincinosi cu alti mincinosi. 

Sa ne rugam in zile ca acestea lui Dumnezeu sa se indure de tara noastra, sa postim si sa iesim in strada, sa ne intoarcem de la caile noastre rele, sa ne recunoastem pacatul si sa ne indreptam inimile catre Dumnezeu care poate vindeca Romania! 

 2Cronici 7:13-14:
" Când voi închide cerul şi nu va fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce ţara, când voi trimite ciuma în poporul Meu,dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.