joi, 5 ianuarie 2017

Ziua News.ro: Dovada evidentă și materială a existenței lui DumnezeuComplexitatea planetei noastre indică existența unui Creator care nu doar a creat Universul ci, îl menține în viață. Planeta noastră are dimensiuni perfecte.
La suprafața Pământului există un strat subțire de gaze, în cea mai mare parte azot și oxigen. Dacă Terra ar fi fost mai mică ar fi fost imposibil să aibă atmosferă. Din câte se știe, planeta noastră este singura care are o atmosferă alcătuită dintr-un amestec perfect de gaze care susține viața. Terra se află la o distanță perfectă față de Soare. Dacă s-ar fi aflat la o distanță mai mare nu ar fi mai existat viață. Orice modificare a planetei față de Soare ar face imposibilă viața pe Terra.
Planeta este la o distanță perfectă, iar faptul că se învârte în jurul axei sale, face ca întreaga suprafață să fie încălzită și răcită. Luna se află la distanța potrivită față de Pământ, astfel încât face ca apele oceanelor și ale mărilor să nu inunde uscatul. În tot acest echilibru, a fost creat omul, înzestrat cu un creier care procesează un volum impresionant de informații, peste un milion de informații pe secundă. El filtrează cele mai importante informații și ne dă posibilitatea să ne concentrăm pe ceea ce este important.
Continuarea pe www.ziuanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.