joi, 19 ianuarie 2017

VIDEO: „Sunt un pedofil, nu un monstru!” Cum promovează Stânga pedofilia

Un canal de presă independent de pe YouTube a făcut o scurtă recenzie a celor mai recente materiale care promovează sexualizarea copiilor, nebunia genului și pedofilia, produse de televiziunile și presa de Stânga.

Acestea includ un serial de comedie despre un băiețel ce se crede transgen și care este prezentat într-un episod purtând un căluș de tipul celor utilizate în practicile sexuale BDSM (în locul unui dispozitiv stomatologic utilizat pentru a ține gura deschisă), iar în alt fragment comentează că fustița pe care o poartă îi „face vânt la vagin”. Trailerul pentru serial, care conținea aceste fragmente, a fost eliminat de pe internet de producători în urma protestelor.
Un alt exemplu este preluat din Salon.com, o publicație de stânga care scrie amplu pe tema deviațiilor sexuale, căutând să prezinte persoanele implicate într-o lumină simpatică. (Au scris anterior pe larg de ex. despre experiențele unui zoofil sau ale unei fete implicate într-o relație incestuoasă tată-fiică.) Într-un articol online mai recent, acum de asemenea eliminat de pe site, Salon.com a publicat experiențele unui pedofil recunoscut care vorbește despre atracția sa față de fetițe și despre cum nu este ajutat de societate prin atitudinea ostilă față de pedofili.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.