luni, 23 ianuarie 2017

VIDEO: Obama, cel mai pro-avort și pro-homosexualitate președinte din istoria SUA, dar și cel mai de seamă promotor al comerțului cu armament, a cheltuit mai mulți bani pentru armament decât orice alt președinte american post-1945...

Administrația Obama a părăsit, în fine, Casa Albă. Despre dezastrul provocat de cel mai pro-avort și pro-homosexualitate președinte din istoria SUA am vorbit adesea pe acest blog, cu unele nuanțe încă din perioada campaniei electorale din 2008 – când am avertizat asupra istoricului de vot absolut extremist pe tema avortului al pe atunci senatorului de Illinois pe nume Barack Husein Obama.
Nu vom mai aborda aceste aspecte astăzi; în loc de ele, vă propunem un reportaj asupra politicii externe și de apărare a administrației Obama. Deși nu face parte din subiectele abordate curent de noi, considerăm util să aflați că laureatul Premiului Nobel pentru Pace a cheltuit mai mulți bani pentru armament decât orice alte președinte american post-1945, și că principalul cumpărător de armament produs în SUA în perioada Obama a fost regimul totalitarist din Arabia Saudită.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.