După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noștri,

         Vrem să vă spunem cu multă bucurie că Dumnezeu a răspuns rugăciunilor cu privire la sănătatea mea (Amalia). Vă mulțumim pentru că nu ați încetat să vă rugați pentru noi, să ne scrieți și să ne fiți alături pe parcursul acestor luni grele și lungi de boală. Credem că bucuria noastră este și a voastră, a acelora care ați mijlocit pentru noi, de aceea vrem să o împărtășim și cu voi. La începutul lunii decembrie Dumnezeu s-a atins de mine și durerile au început să-mi scadă considerabil zi după zi. Acum când vă scriu, ele sunt minime.


      În noiembrie am hotărât să nu mai căutăm rezolvare pe cale medicală. Eram atât de obosită de durere, de investigații medicale, de tratamente care nu aduceau nici o ameliorare, ci dimpotrivă aveau multe efecte adverse care îngreuiau situația, încât după multă rugăciune și frământare, am primit pace pentru a lua această decizie. Dumnezeu ne-a reamintit în repetate rânduri textele din Cuvântul Său prin care ne-a vorbit la începutul acestei boli (și pe parcursul ei)  și a sădit în noi încrederea deplină ca ceea ce a făgăduit, El va și împlini și că o va face în modul pe care El l-a ales și la timpul Lui.


          Am simțit lupta grea care se dădea în văzduh. După decizia aceasta de a lăsa totul în mâna Lui, boala s-a înrăutățit și a început să-mi atace și pielea, prin răni care se infectau foarte repede. Una dintre ele, la un deget, a trebuit operată și curățată timp de mai multe zile deși am luat antibiotic imediat după apariția ei. Au urmat altele apoi.


      Mulțumim lui Dumnezeu pentru adunarea noastră care ne-a fost alături, pentru familiile noastre, pentru frații și surorile de pretutindeni care au postit, s-au rugat fierbinte și au plâns alături de noi în tot acest timp.


        Prin harul lui Dumnezeu am rămas în picioare în ciuda tuturor atacurilor celui rău și astăzi ne bucurăm cu o bucurie negrăită de biruința lui Dumnezeu asupra acestei boli cumplite. Recuperarea mea nu este completă încă, mai am unele mici limitări în mișcare, dar pot duce o viață normală fără prea multă durere și cred că Dumnezeu Își va desăvârși în curând lucrarea în mine și Își va împlini deplin făgăduința Lui față de noi.


          Continuați să vă rugați pentru noi. Vom rămâne în România până la vindecarea mea completă și până când vom primi călăuzire clară din partea lui Dumnezeu pentru momentul reîntoarcerii noastre în Peru. Ne-am dori ca acest lucru să fie cât mai curând, însă nu vrem să ne grăbim, căci știm că voia și căile Lui sunt desăvârșite. Nu știm dacă și-a terminat lucrarea pe care a avut-o de făcut în noi și cu noi aici în România, de aceea așteptăm lumină verde de la El și călăuzire în privința aceasta.


            Rugați-vă și pentru copilașii noștri. În ziua în care durerile mele au început să scadă, am avut un control la ORL cu Debora, pentru problemele ei vechi de urechi. Medicul ne-a spus că are nevoie urgentă de operație și că nu ne garantează că dacă vom amâna acest lucru până după sărbători, timpanul ei nu se va sparge și nu vor apărea alte complicații mai grele.  Alți doi medici care au văzut-o ne-au spus și ei că trebuie neapărat operată, dar ne-au sfătuit să așteptăm să treacă iarna din cauza virozelor și răcelilor specifice acestui anotimp care de asemenea ar putea complica lucrurile. Am ales a doua opțiune și ne-am rugat mult pentru Debora, cerând lui Dumnezeu să o vindece fără operație, motivați fiind de atitudinea medicului care s-a arătat foarte sceptic când i-am spus că ne vom ruga pentru vindecare. Însă Dumnezeul nostru e Dumnezeul minunilor, al izbăvirilor și tocmai acesta era lucrul pe care medicul ORL-ist nu l-a luat în calcul. Și Dumnezeu Și-a arătat puterea încă o dată.


     Săptămâna aceasta, când medicul a văzut-o din nou, ne-a spus că timpanul ei este foarte bine și că sunt îmbunătățiri și în privința polipilor, prin urmare momentan nu mai e necesară operația. Vă imaginați bucuria noastră la aflarea acestei vești și trăirea unei noi experiențe de vindecare venită direct din mâna Lui. Avem un Dumnezeu mare, bogat în fapte demne de laudă!


         Acum ne stă în față o nouă provocare a credinței tot pe tărâmul acesta al sănătății. De duminică, Deborei a început să îi scadă temperatura corpului foarte mult noaptea, ajungând până la 34.5 și continuă să fie așa pănă acum. I-am făcut din nou analize și unele au ieșit rău. Va trebui să ajungem cu ea la hematologie pentru alte investigații. Rugați-vă pentru ea!


    Știm că Dumnezeu este în controlul tuturor acestor lucruri și credem cu tărie că El va lucra spre binele nostru, căci suntem dintre cei ce Îl iubim pe El. Mulțumim încă o dată pentru  susținere, pentru dragostea ce ne-o purtați și pentru rugăciunile înălțate pentru noi.


          Ori de câte ori vă amintiți de noi rugați-vă și pentru poporul Așhaninka. Noi trecem prin încercări, dar în toate acestea avem Cuvântul Lui care ne întărește, Îl cunoaștem pe El și știm la cine să alergăm după ajutor, însă poporul Așhaninka nu are toate acestea. Ei trăiesc fără speranță, fără Dumnezeu, guvernați de lumea duhurilor întunericului care îi ține robi. Rugați-vă ca Dumnezeu să ridice mai mulți lucrători care să meargă la ei, să le pregătească inimile pentru Cuvânt și să grăbească ziua când vor putea auzi și înțelege acest Cuvânt. De El depind viața și veșnicia lor.

 

 

Cu dragoste în slujba Lui, ai voștri

Amalia și Liviu Acatrinei


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.

liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.