După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 ianuarie 2017

✡ Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului! Astăzi, la Paris se desfășoară cea de a XV-a Conferință pentru Pace în Orientul Mijlociu. Mizele sunt extrem de mari, în contextul în care UNESCO a adoptat o rezoluție (sponsorizată de statele arabe) prin care se neagă existența oricăror legături dintre evrei și locurile sfinte din Ierusalim, iar Statele Unite (odată, aliate de bază ale Israelului) și-au dat girul în cadrul Consiliului de Securitate al ONU pentru adoptarea unei rezoluții anti Israel...

"Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să prospere! Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea - în palatele tale." 

Psalmul 122:6-7 NTR


Încă din cele mai vechi timpuri, Ierusalimul - Cetatea Împărătească, și implicit poporul Domnului, Israel, au fost în permanență sub amenințare din partea celui rău. 

Dumnezeu leagă în mod interesant prosperitatea noastră (a neamurilor) - în alte traduceri, odihna și siguranța noastră, de pacea Ierusalimului. 

Trăim în vremuri strategice care vor influența în mod hotărâtor istoria. Aversiunea față de națiunea Israel este din ce în ce mai mare și curentele anti-semite se răspândesc cu repeziciune în marile cancelarii occidentale. 

Astăzi, în timp ce citim acest devoțional, la Paris se desfășoară cea de a XV-a Conferință pentru Pace în Orientul Mijlociu. Mizele sunt extrem de mari, în contextul în care UNESCO a adoptat o rezoluție (sponsorizată de statele arabe) prin care se neagă existența oricăror legături dintre evrei și locurile sfinte din Ierusalim, iar Statele Unite (odată, aliate de bază ale Israelului) și-au dat girul în cadrul Consiliului de Securitate al ONU pentru adoptarea unei rezoluții anti Israel. 

Noi [...] nu vrem să trecem nepăsători prin istorie, de aceea astăzi aducem în rugăciune înaintea lui Dumnezeu cauza poporului evreu.

Casa Tâmplarului Cluj-Napoca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.