După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 ianuarie 2017

Aventurile familiei Woods cu Wycliffe în România

Dragi frați în Domnul Hristos,
După cum poate deja știți, în 28 august 2016 a avut loc o mare schimbare în viețile noastre; iar împreună cu această schimbare (căsnicia) avem o nouă tematică pentru buletinul informativ. Buletinele informative precedente au fost denumite „Unde este Jeremy”, însă acum noua tematică, după cum se poate observa și în titlul acestui buletin informativ, este „Aventurile familiei Woods cu Wycliffe în România”.
A fost minunat să vedem cât de mulți dintre dumneavoastră ați vizionat nunta noastră prin intermediul programului online „Livestream”! Mulțumim mult și pentru comentariile postate. Sperăm ca în curând să avem un video (și mai multe poze) de la nuntă. Ne dorim ca să punem acestea într-unul din următoarele buletine informative. Nunta a decurs foarte bine, și acum ne ajustăm la viața de căsnicie. În mijlocul acestei schimbări, a avut loc și începerea rolului Magdei cu Wycliffe România. În multe biserici unde sperăm ca Scriptura tradusă în limba rromani să fie folosită, derulează programe educaționale „after-school” pentru a-i ajuta pe copiii romi să se descurce mai bine la școală. Rolul Magdei va fi acela de a ajuta în domeniul educației/alfabetizării. După ce va avea parte de instruire, ea se va alătura în mod oficial în cadrul echipei din care Jeremy face parte de mai bine de un an.
Instruirea oficială va avea loc anul viitor, iar acum Magda efectuează un curs online pentru alfabetizare și de asemenea a început un proiect de cercetare pentru echipa de misiune privind educația copiilor romi. Atât pentru proiectul de cercetare cât și pentru cursul online de alfabetizare, Magda are câte un coordonator din echipa lărgită care se ocupă de proiectul cu romii. Jeremy și Magda merg împreună să observe cum funcționează lucrurile într-o clasă integrală doar pentru romi, din punct de vedere al alfabetizării. De asemenea, am fost la câteva programe educaționale de „after-school” pentru copiii romi și am selectat una din acestea pentru a merge în mod regulat pentru a observa ceea ce se face pentru copiii romi în domeniul educației/alfabetizării.
Suntem recunoscători că am putut petrece câteva zile în Sighișoara, împreună cu o echipă de misiune din partea Bisericii Baptiste Whitesburg din Hunstville, AL (biserica de unde a fost trimis Jeremy ca misionar din SUA). În acest timp, am avut ocazia să vizităm patru programe educaționale „after-school” în apropiere de Sighișoara. De asemenea, am participat la un seminar condus de fratele Păstor John Crocker (care a fost tradus și în limba română) pe tema încrederii în Dumnezeu, iar Biserica în care a avut loc seminarul acesta a fost foarte plină.

Magda fiind angajată de Wycliffe România, are și ea stabilit un buget de misionară. Ea se află la începutul dezvoltării unor parteneriate pentru activitatea de misiune (așa cum a fost și Jeremy în 2012) și este în căutare de parteneri financiari cu Wycliffe România. Dacă Dumnezeu vă face această chemare de a fi unul din partenerii financiari, vă rugăm să vizitați următoarea pagină pentru mai multe informații:  http://wycliffe.ro/magda. Ne aflăm în procesul de a crea un nou website (www.jeremysimagda.ro) legat de activitatea de misiune, iar acesta va înlocui website-ul anterior a lui Jeremy. Vă îndemnăm să vizitați noul website! Limba de bază pentru website este româna, iar website-ul are un buton care se poate apăsa pentru limba engleză. Parola este „totheworld” (un singur cuvânt, doar cu litere mici).
Mulțumim tuturor pentru interesul dumneavoastră în lucrarea noastră de misiune cu Wycliffe și mulțumim celor care ați ales să ne fiți parteneri în slujirea noastră aici în România. Vă îndemnăm să continuați să vă rugați pentru noi (am adăugat motive de rugăciune mai jos) și de asemenea vă îndemnăm să ne trimiteți motivele dumneavoastră de rugăciune și ne vom ruga.
Motive de rugăciune:
  • pentru căsnicia noastră;
  • pentru lucrarea de slujire cu Wycliffe;
  • pentru finanțarea bugetului de misiune care a crescut datorită alăturării Magdei organizației Wycliffe;
  • pentru Jeremy pentru procesul de învățare a limbii române (și pentru Examenul de ECL „European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages” care va avea loc în data de 2 Decembrie);
  • pentru lucrarea de slujire a Magdei care va începe în domeniul de alfabetizare a romilor;
  • pentru ca romii să poată citi/auzi/înțelege Biblia în limba rromani (în dialectul pe care ei îl vorbesc);
  • pentru ca Cuvântul lui Dumnezeu să schimbe inimile romilor și pentru ca Dumnezeu să le transforme viețile, și pentru ca aceștia să fie martori în propriile lor comunități ai dragostei lui Dumnezeu.
Cum puteți să fiți un Partener Financiar:
Pentru a fi un partener financiar, prin intermediul mediului online, vă invităm să accesați link-ul următor:  http://wycliffe.ro/donatii/ cu mențiunea: pentru familia Woods.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.