sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Aurelian Pavelescu – A început o nouă eră: Donald Trump! Dumnezeu să binecuvânteze America, Dumnezeu să binecuvânteze România!

Am urmarit ceremonia depunerii juramantului de catre Donald Trump, noul Presedinte al SUA! Impresionant! A dat semnalul schimbarii la fata a lumii, pentru o noua America! In discursul sau a afirmat raspicat ca, din acest moment chiar, puterea va fi transferata nu de la un Presedinte la altul, ci de la Washington, vazuta ca o institutie care a confiscat puterea, catre poporul american! Niciun presedinte american nu a mai facut o asemenea declaratie.

A promis ca, de acum inainte, America va fi pe primul plan, dar si ca va instaura o noua linie politica, de respect al vointei celorlalte popoare! Un mesaj de demnitate si solidaritate cu toate popoarele lumii!

Mi-am pus, inca de la debutul campaniei sale, sperantele in acest Presedinte, convins fiind de capacitatea lui de a conduce America, de sinceritatea si onestitatea lui. Nu m-am inselat!

Fara patetisme, fara exagerari, mai cred ca am asistat la un fel de miracol. Unul dintre inaltii prelati care au luat cuvantul si au binecuvantat investirea intr-o tonalitate plina de speranta, aproape profetica, a si spus-o, la inchiderea ceremoniei: chiar in timpul discursului sau, fata de altii multi care au vorbit, a inceput sa ploua incet. Ploaia s-a sfarsit odata cu incheierea. Sa fi fost vorba despre un semn? Preotul a spus ca da, ca aceasta este o binecuvantare de sus! Impresionant, inaltator!

Imi pun sperantele in Donald Trump si pentru Romania, pentru o noua era in relatiile dintre noi, a demnitatii si prieteniei, mai mult, mult mai mult decat a fost pana azi! A promis-o deja, prin mesajul sau! Este nevoie.

Dumnezeu sa binecuvanteze America, Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

Aurelian Pavelescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.