După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 ianuarie 2017

† Apel la rugăciune pentru o familie creștină din Norvegia căruia i-au fost confiscați patru copii!

Steven Bennett (Trad. Agnus Dei) – Pe data de 8 Decembrie 2016, patru copii preţioşi şi nevinovaţi, vârstele (10, 9, 5 si 3 ANI) au fost luati cu brutalitate  şi cu cruzime de lângă mamica şi taticul lor, de către Sistemul de Protecţia Copilului din Norvegia, Barnevernet.
Mamei şi tatălui li s-a permis să-şi vadă copiii lor preţioşi  doar pentru două ore înainte de Crăciun şi pentru două ore, la fiecare trei săptămâni. dupa aceea.
Părinţii sunt creştini norvegieni care fac o muncă imensă pentru a ajuta la reabilitarea dependenţilor de droguri, printre alte lucruri.
De ce au fost copiii  luaţi cu atât de multa cruzime de la mamica  şi taticul lor? De ce chiar înainte de Crăciun? Ar putea fi, la fel ca în cazul Bodnariu, ca Barnevernet a vrut să rupă legătura dintre copii şi parinţi chiar în acest moment special – această familie creştină erau asa de nerăbdători să ajungă la acest moment special împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.