După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 ianuarie 2017

ACCENTE: Congresul SUA va decide retragerea finanțării publice clinicilor de avort

Președintele Camerei Reprezentanților din Statele Unite, republicanul Paul Ryan, a anunțat că următorul proiect de lege, după revocarea legii lui Obama privind asigurările sociale (așa zisa Obamacare), va avea ca obiectiv retragerea finanțării publice destinată Planned Parenthood.
Această instituție (Planned Parenthood) se descrie pe ea însăși ca fiind cea care înlesnește accesul populației la „serviciile vitale privind sănătatea reproductivă, educația sexuală și informarea a milioane de femei, bărbați și tineri din întreaga lume”. Cu toate acestea, diverse grupuri conservatoare, califică această instituție ca fiind cea mai mare clinică de avort din lume.
Ryan a declarat joia trecută că legislatorii din Partidul Republican vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a tăia toate fondurile federale destinate acestei instituții. „Legislația privitoare la Planned Parenthood se va afla în proiectul nostru de reconciliere”, a spus Ryan într-o conferință de presă, ca răspuns la o întrebare privitoare la planurile de definanțare a organizației.
Acest anunț se produce după ce un monitor special al Camerei a emis un raport prin care Planned Parenthood era acuzată de violarea legilor federale. Raportul dezvăluia că respectiva clinică a modificat procedurile de avort, cu scopul de a obține țesuturi de la copiii nenăscuți, organe ce apoi erau vândute.
Un membru al monitorului, congresmena Diane Black, republicană din Tennessee, a declarat: „Investigația amănunțită ce a fost efectuată a scos la iveală oribila realitate a unei industrii a avortului cu scopuri lucrative, ce nu era deloc interesată de cele mai elementare chestiuni etice.
Continuarea pe www.benidradici.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.