După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 decembrie 2016

Documentar SBS Australia: „Copiii furați ai Norvegiei”

Un nou documentar difuzat în vara acestui an de televiziunea SBS Australia prezintă semnele de întrebare ce se ridică în legătură cu sistemul de protecția copilului din Norvegia.

Unui cuplu de tineri norvegian i s-au luat copiii chiar din spital, la patru ore de la naștere. Motivul? Bunica copiilor ceruse mărirea cuantumului de ajutor social cu mulți ani în urmă pretinzând că fiica ei, acum proaspătă mămică, ar fi avut un handicap mental.
Avocata cuplului declară că nu a existat niciun diagnostic care să însoțească cererea, iar testul IQ făcut oficial a dovedit că mama nu are probleme intelectuale. Cuplul a reușit să își recupereze copiii pe baza acestei acțiuni, dar au declarat că Barnevernet continuă să lucreze la crearea de probe împotriva lor ca părinți, motiv pentru care au fugit în Polonia, unde au cerut azil politic. Între timp, poliția norvegiană îi caută, pe motiv că… și-au răpit propriii copii!
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.