După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 noiembrie 2016

Viorel Iuga – Din punctul meu de vedere, decizia CCR a fost determinată în mod evident de politic. Din dorinţa de a fi bine şi cu UE şi cu noi, românii, au consemnat amânarea nr. 3


Ce am “adăugat” astăzi?

Sunt lucruri pe care le contabilizăm cu precizie. Sunt aspecte sau domenii pe care le omitem, le neglijăm intenţionat, nu vrem să ştim de ele şi ne-am bucura să rămână ascunse. Din nefericire nu se poate. Ele sunt consemnate de istorie şi sigur sunt cunoscute şi consemnate de Dumnezeu. Mi-am adus aminte astăzi de Irod. El a făcut lucruri bune şi istoria le-a consemant. Tot istoria ne spune că Irod a făcut şi multe lucruri rele, multe păcate. La cele cunoscute şi consemnate de contemporani, Duhul lui Dumnezeu îl obligă pe doctorul Luca să scrie că într-o zi, Irod şi-a îmbogăţit arsenalul şi a mai adăugat un păcat: încarcerarea lui Ioan Botezătorul (Luca 3:20). Probabil că Irod a fost mândru de el. Sunt sigur că mulţi oficiali l-au apreciat şi felicitat. Dar consecinţele? Ştiţi cât l-a costat pe Irod şi naţiunea condusă de el comiterea acestui păcat? 

Toţi am făcut greşeli şi păcate. Unele le-am făcut în ascuns, altele pe faţă. De unele ne-a fost ruşine, cu altele ne afişăm şi ne mândrim. România, ca naţiune, a făcut multe lucruri bune, dar şi multe păcate. CCR a făcut multe lucruri bune, dar a făcut şi unele greşeli. Astăzi? Chiar dacă nu este exact ce ne-am dorit, CCR a făcut astăzi un lucru bun. A amânat luarea unei decizii pentru a treia oară. Personal, nu cred că era nevoie de aşa ceva. Din punctul meu de vedere, decizia CCR a fost determinată în mod evident de politic. Din dorinţa de a fi bine şi cu UE şi cu noi, românii, au consemnat amânarea nr. 3. 

Ce să spun? Privesc partea pozitivă şi Îl laud pe Dumnezeu că nu a permis să se ia o decizie antinormalitate. Mulţumim frumos celor care s-au implicat în post, rugăciune şi informare. Sper ca evenimentul acesta să întărească convingerea că postul, rugăciunea, acţiunile biblice şi democratice îşi au rostul. Pentru că nu a fost uşor, mulţumim frumos şi fiecărui membru CCR. Ne rugăm bunului Dumnezeu să continue să lucreze la inima domniilor lor şi indferent care va fi răspunsul CJUE, în viitor ei să decidă pro România şi pro normalitate. 

Apropos? Tu ce ai adăugat astăzi la viaţa ta? Doar o zi? Mai multă oboseală şi chin? Ai adăugat bucurie? Ai adăugat o faptă bună? Ai adăugat un cuvânt de mulţumire sau o decizie de dedicare, pentru frumos, bine şi sănătos? Încă nu este târziu să adaugi ceva frumos. Dacă nu poţi face altceva, încheie ziua adăugând Domnului un cuvânt de mulţumire. El continuă să ne demonstreze că ţine cont de dorinţele copiilor Săi. El încă iubeşte România!

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.