După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 noiembrie 2016

EstNews.ro: Vasile Toniță – Familia tradițională, așa cum a lăsat-o Dumnezeu

Îmi amintesc cu nostalgie, cu drag și …. de ce să nu recunosc, cu un oarecare regret pentru anii care nu se mai întorc, de acel octombrie de un auriu-tomnatic al anului 1980, când, împreună cu soția mea am pășit pe un drum nou. 

Iată că luna trecută s-au împlinit 36 de ani de când suntem alături unul de altul și aș putea trăi și zece vieți de acum înainte și tot asta aș crede: că temelia pe care o zidesc în căsnicie un bărbat și o femeie care se respectă, se iubesc și au considerație unul pentru celălalt nu se compară cu nicio altă temelie în această lume.

Căsătoria, așa cum a lăsat-o Dumnezeu, dintre un bărbat și o femeie, este o minune. Așa se naște familia, așa se nasc copiii, așa apar nepoții.
Pentru mine, este singura realizare uriașă a unui om pe acest pământ. Pentru că așa am ajuns noi cei de astăzi și așa va continua omenirea mai departe.
Continuarea pe www.estnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.