După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 noiembrie 2016

Homosexualii, violența și manipularea

De când a început procesul istoric de revizuire a Constituției României pentru protejarea familiei naturale, în lipsă de argumente juridice, activiștii pro homosexualitate și ciracii lor din presă au început o campanie prin care se urmărește acreditarea ideii că familia înseamnă violență. În ideea acestora, violența este asociată numai cu heterosexualitatea, în timp ce homosexualii ar fi niște ființe sublime, incapabile să facă rău măcar unui pui de muscă.

Așa se face că pe facebook circulă imagini din care s-ar deduce că femeile se machiază în România doar pentru a ascunde vânătăile provocate de soți. 

Pentru că trebuia o demonstrație publică a violenței ce s-ar naște în heterosexuali, iată că acum câteva zile s-a găsit și pretextul: un apel telefonic în care un activist homosexual ar fi amenințat telefonic de un susținător al Coaliției pentru Familie, bun prilej pentru Levente Vișki să scrie în Scânteia globalistă despre "Violența Coaliției pentru Familie".

Lăsând problema pe seama poliției, să stăm puțin să vedem cum e treaba cu violența în rândul homosexualilor. Știți care, aceia care nu sunt violenți precum "tradiționalii".

Să începem în ordine cronologică. 
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.