După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 noiembrie 2016

George Mioc – Dragi politicienii români, nu doriţi să organizaţi consultarea populară cerută de Coaliţia pentru Familie, pentru definirea, în Constituţie, a familiei tradiţionale. Eu cred că va veni ziua să plătiţi.


Ştiţi cine ura referendumurile?
Regimul sovietic. URSS a refuzat să recunoască referendumuri organizate legal pentru independenţa ţărilor baltice pe care le asuprea. De aceea, nu cred că greşesc când spun că cei care se opun organizării referendumului solicitat de Coaliţia pentru Familie sunt nişte stalinişti, care dispreţuiesc democraţia şi vor să aibă toată puterea de decizie.
Totuşi, aceşti oameni îşi permit să ignore voinţa clar exprimată, în 2009, de milioane de alegători şi să sugereze că poporul nu are dreptul să decidă prin referendum. Am urmărit-o, acum câteva zile, pe doamna Adriana Săftoiu spunând cu un dispreţ şi o aroganţă incredibilă că referendumul din 2009 este „consultativ”.

Dragi politicienii români, de ani întregi ignoraţi voinţa poporului. Aţi refuzat să puneţi în aplicare referendumul din 2009. Acum, vreţi să păcăliţi 2,7 milioane de cetăţeni şi să nu organizaţi consultarea populară cerută de Coaliţia pentru Familie, pentru definirea, în Constituţie, a familiei tradiţionale. 
Poate credeţi că obiceiurile voastre antidemocratice vor ţine mult. Poate credeţi că poporul se va mai lăsa păcălit de voi. Eu cred că va veni ziua să plătiţi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.