După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 noiembrie 2016

⊙ Forum de discuții: "Biserica în societate" la Biserica Adoram Arad


În data de 3-5 noiembrie 2016 de la orele 18:00, în biserica Adoram va avea loc un forum de discuţii legat de implicarea bisericii în societate. 

Dorim să purtăm discuţii cu profesionişti în domeniul asistenţei sociale, cu lideri din guvernarea locală, cu administratori de ONG-uri şi alte persoane implicate în sfera ajutorării cazurilor sociale. 

Suntem interesaţi de a începe un dialog sincer şi deschis legat de aspectul implicării oamenilor care au valori creştine în susţinerea semenilor aflaţi în diferite nevoi: materiale, sufleteşti, spirituale.

A fost și va rămâne întotdeauna chemarea bisericii să-i ajute pe acei din comunitate care au nevoi speciale pentru că inima lui Dumnezeu este și pentru ei. 


Biserica este alcătuită din oameni sinceri, cu motivaţii corecte, care vor şi care pot să îşi slujească semenii într-un mod altruist, mânaţi de dragoste. Resursa umană de calitate, reprezintă o resursă foarte importantă pe care biserica o are. Perspectiva şi cunoaşterea pe care o pot aduce specialiştii este un ingredient esenţial de care biserica are nevoie.

În acest forum dorim să abordăm câteva direcţii:

- Implicarea bisericii în viața orfanilor și a păturilor sociale defavorizate
- Consilierea persoanelor private de libertate
- Consilierea persoanelor implicate în avort
- Finanțarea proiectelor sociale
- Perspectiva și viziunea administrației locale asupra parteneriatelor pe domeniile sociale cu bisericile și ONG-urile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.