miercuri, 23 noiembrie 2016

Cei mai cunoscuți activiști pro avort au primit Medalia Libertății! Bill și Melinda Gates, cuplul care pompează milioane de dolari către rețeaua Planned Parenthood și vrea reducerea populației prin vaccinuri, decorați de Obama

Doi dintre cei mai cunoscuți activiști pro avort din SUA au fost premiați de președintele Barack Obama cu Medalia prezidențială a Libertății.

Bill și Melinda Gates, unii dintre cei mai vocali activiști pro avort au primit din partea liderului de la Casa Albă cea mai importantă distincție acordată de președintele Americii "unor personalități care au avut contribuții decisive în promovarea securității și intereselor naționale ale Statelor Unite, a păcii mondiale ori a culturii americane, prin acțiuni semnificative publice sau private". Și, probail, Obama consideră că acivitatea pro avort a celor doi soți face parte din aceste "contribuții".
 
Melinda Gates se declară o catolică practicantă, dar uită de religie când vine vorba să finanțeze proiecte care vin in contradicție cu doctrina Bisericii.  Bill Gates se consideră unul dintre cei mai mari filantropi, dar a fost acuzat în pentru campaniile si declaratiile în care susținea reducerea populației prin vaccinuri.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.