După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 noiembrie 2016

† Alianța Evanghelică din România – COMUNICAT: Chemare la post și rugăciune în ziua de 29 Noiembrie 2016 pentru decizia Curții Constituționale și pentru păstrarea valorilor creștine ca bun sacru al poporului român

Stimați frați creștini,
În ultimii ani, în România, se fac din ce în ce mai mult auzite, voci ale unor organizații care s‑au angajat într-o luptă declarată pentru înlăturarea valorilor creștine din viața publică.
Aceste atacuri perfide și perseverente au fost îndreptate cu precădere asupra Bisericii și familiei, îndeosebi după anunțul începerii strângerii de semnături pentru modificarea articolului 48 din Constituția României. Este evident că în aceste zile se fac mari presiuni mediatice asupra Parlamentului și a Curții Constituționale din România.
Alianța Evanghelică din România vă cheamă cu dragoste la O ZI DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU NAȚIUNEA ROMÂNĂ. Să ne rugăm ca toți cei nouă judecători ai Curții Constituționale să ia o decizie înțeleaptă și să se pronunțe marți 29 noiembrie 2016 în favoarea RESPINGERII legalizării păcatului în România. Să ne rugăm pentru păstrarea valorilor creștine ca bun sacru al poporului român.
De dragul Adevărului, al copiilor și al semenilor noștri, vă invităm să strângem rândurile în jurul Domnului Iisus Hristos și al Sfintei Evanghelii. Să ne rugăm, Celui care are toată puterea în Cer și pe pământ, să oprească atacurile celui viclean și să ne ajute să Îi rămânem credincioși bunului nostru Dumnezeu.
Să ne unim, așadar, în ziua de marți 29 noiembrie 2016 în casele noastre, în adunările noastre și în bisericile noastre, să înălțăm rugăciuni cu credință. Să cerem Domnului ca El să fie recunoscut, iubit și slujit în cât mai multe familii din țara noastră.
Preşedinte Alianța Evanghelică din România,
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.