După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 octombrie 2016

Sorin Cigher – Ieși în stradă pentru familia ta!

Frați români de pretutindeni, este vremea să ne unim pentru normalitate. Este timpul să depășim diferențele doctrinare, dogmatice, teologice, religioase, culturale, etnice și/sau sociale și să lăsăm ca interesul pentru familia originară, așa cum a conceput-o Dumnezeu, să fie atât de motivant încât să nu stăm indiferenți față de noua filozofie care ne dă târcoale. Luptăm pentru apărarea familiei, fiindcă nimeni nu are dreptul să se atingă de această instituție sacră și să o decimeze!

Familia tradițională ne privește pe toți, fiindcă din ea am ieșit. Haideți să fim solidari. Maria Tereza spunea: „Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia!”

Este ceasul în care suntem chemați, de la mic la mare, să ne facem auziți de cei pe care i-am votat să ne apere și să ne reprezinte interesele. Dintre noi au plecat..., dar acum se încăpățânează, se fac că nu aud și parcă interesele altor țări sunt mai importante decât interesele naționale. Au ajuns să ne desconsidere pe noi, cei 3 milioane de români, să ne spună, de la obraz, prin tăcerea lor, că suntem nesemnificativi.

Este momentul cel mai potrivit să vorbim, să ne ridicăm, să ieșim în stradă pentru că identitatea noastră ca națiune este în pericol. Se încearcă, prin tot felul de epitete menite să ne definească, să ne convingă să cedăm, să ne oprim, să ne aliniem principiilor occidentale... Da, se dorește confiscarea acestei identități și apoi, să ne vândă, în propria țară, hoardelor nemiloase și astfel să devenim robi, subjugați în propria țară. Avem principii curate și frumoase, trebuie să ne unim pentru a le păstra. Avem oameni inteligenți, oameni competenți, oameni cinstiți și pasionați, nu să fure, ci să zidească o societate sănătoasă.

Dacă ești unul dintre ei, ieși în stradă, în 26 octombrie, acolo unde te afli. În orașul tău se organizează miting pentru familie. Fii prezent, pentru cei dragi ție!

Luptăm pentru apărarea familiei normale! Nu vrem un alt tip de familie, nu ne interesează familia de tip nou. Cu orice risc, indiferent de acuzațiile care ni se aduc, nu ne pasă, nu ne doare de desconsiderarea lor, nu suntem afectați de amenințarea cu izolarea! Mai bine izolați și fericiți decât împreună cu toate țările „civilizate” și distruși.

Uniți-vă cu noi pentru această acțiune națională! Rugați-vă ca Dumnezeu să nu îngăduie această plagă distrugătoare peste națiunea română! Împreună cu El, și unii cu alții, vom fi mai mult decât biruitori! Doamne ajută!


Pastor, Sorin Cigher – Sibiu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.