După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 octombrie 2016

O nouă descoperire remarcabilă a pastorului Fănel Șerban, în Brașov, acum câteva zile: Tezaur format din 220 de monede dacice din argint. Află povestea relatată de autorul descoperirii…

Autor a numeroase descoperiri arheologice, cât pentru o întreagă viață de arheolog (descoperiri pe care le-am prezentat aici sau pe site-ul adevaruldespredaci.ro), Fănel Șerban, un cercetător amator din Brașov, ne face încă o surpriză uriașă: acum câteva zile a descoperit o altă comoară dacică – 220 de monede din argint, imitații făcute de daci după Illyria Dyrrhachium tip Xenon si Meniskos – sec II i.Hr.

Daniel Roxin
Mulțumindu-i pentru încrederea de a ne oferi povestea acestei noi aventuri, în premieră, vă invităm să citiți cum s-a petrecut totul, în relatarea autorului:
<<În urmă cu un an de zile, în ziua dedicată hobby-ului, din cauza vremii nefavorabile am plecat doar în căutare de noi potențiale locații, un fel de „periegheză”.    
Din mașină observam tot felul de dealuri, păduri sau locuri interesante. Mi le notam, să pot verifica acasă Repertoriul Arheologic Naţional, ca nu cumva în acele zone să se afle situri sau zone de interes arheologic. Legea îmi interzice accesul cu detectorul în astfel de zone, aşa că vroiam să mă asigur că din punct de vedere legal tot este în regulă.
La un moment dat am observat din mers un deal foarte interesant ca poziţionare – un deal izolat faţă de restul – la poalele căruia se afla un râu.
Continuarea pe www.cunoastelumea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.