După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 septembrie 2016

Știripentruviață.ro: FOTO, VIDEO: A doisprezecea ediție a Marșului pentru viață de la Berlin

Peste 7.500 de persoane s-au adunat sâmbătă, 17 septembrie, pe străzile capitalei Germaniei pentru a lua parte la Marșul pentru viață.
Marșul s-a desfășurat în tăcere, iar scopului lui a fost apărarea valorii vieții umane.
„A doisprezecea ediție a Marșul pentru Viață din Berlin a fost un succes fantastic și o mărturie impresionantă pentru viață!”, a declarat Martin Lohmann, președinte al „Bundesverband Lebensrechte” (BVL – Asociația Federală pentru Drepturile la viață). „Le mulțumesc în mod deosebit celor 7.500 de participanți din toată Germania și celor cinci episcopi care au mers alături de noi, precum și nenumăratelor persoane care ne-au ajutat și poliției, care ne-a protejat atât de bine.”
Cinci episcopi germani au mers în primele rânduri: Arhiepiscopul Berlinului, Heiner Koch, Episcopul Regensburgului, Rudolf Voderholzer, și episcopi auxiliari Matthias Heinrich din Berlin, Dominikus Schwaderlapp din Köln și Florian Wörner din Augsburg. Cu câteva zile înainte de eveniment, președintele Conferinței Episcopale Germane, Cardinalul Reinhard Marx, a trimis un comunicat de presă în sprijinul mișcării pro-viață și a participanților. Episcopii au mers împreună cu mulți participanți în tăcere pentru a sprijini motto-ul: „Orice om are aceeași demnitate – nici un copil este de nesuportat.”
Marșul a fost organizat de BVL și a reunit 13 grupuri pro-viață din Germania. Este continuatorul așa-numitului „Marș al celor 1.000 de cruci”, un protest tăcut în care oamenii purtau 1.000 de cruci albe în amintirea de 1.000 de copii care sunt avortați în fiecare zi în Germania.
Participanții la Marșul nu au redus mesajul lor la repudierea avorturilor, ci au exprimat, de asemenea, o atitudine pozitivă față de valoarea vieții umane. În timpul unei sesiuni de mărturii de la începutul marșului, o tânără femeie cu sindrom Down a vorbit despre viața ei: „Viața este ceva foarte valoros. Acest lucru este valabil și pentru mine și pentru toate celelalte ființe umane”. Ea a povestit despre viața ei privată, hobby-urile ei, munca ei și prietenii ei. O mama a cinci copii a dat o mărturie captivantă despre modul în care a aflat că copilul cu care era însărcinată este posibil să trăiască doar pentru câteva momente după naștere și de ce a decis să-l nască, indiferent de aceasta. Alte femei au descris experiențele traumatizante ale avorturile pe care le-au făcut.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.