După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 iulie 2016

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

 „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.”
           
          Niciodată nu a fost așa de aproape de mine acest verset ca acum, când Dumnezeu mă duce pe cărări necunoscute, unde numai pe El și pe promisiunile Lui pot să mă bazez. E așa de ușor să recităm acest verset unui frate aflat într-o situație grea, în care nu Îl înțelege pe Dumnezeu, dar parcă e mai greu să ne aducem aminte de această promisiune când ne aflăm noi în momente grele. În ultima vreme, Dumnezeu a pus mare accent pe a mă învăța să am încredere în călăuzirea Lui, chiar și atunci când nu înțeleg.
            Promisiunea de mai sus m-a întărit de nenumerate ori în acest timp. Faptul că El știe gândurile pe care le are cu privire la mine și că aceste gânduri sunt gânduri de pace, mă liniștește. Zilele trecute citeam o cugetare care spunea că adeseori ni se pare că Dumnezeu ne-a uitat și rugăciunile noastre ajung doar până la tavan. Dar dacă ne uităm puțin în urma noastră, putem observa un lucru: Dumnezeu răspunde la fiecare rugăciune, mai repede sau mai târziu. Nu întârzie niciodată și nici nu se grăbește. El răspunde la rugăciunea copiilor Lui exact la momentul perfect. Prin faptul că ne răspunde rugăciunilor, îl umilește pe satan, dă o lovitură puternică asupra celui rău și, prin acest lucru, Numele Lui cel Sfânt primește lauda ce I se cuvine.
            Cu recunoștință față de Dumnezeu pot să vă împărtășesc acum bucuria mea: Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile înălțate înaintea tronului de har și azi dimineață, în sfîrșit, după atâta timp de așteptare și rugăciune, am primit viza și carnetul de rezidență. Doresc să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru acest lucru și celor care m-ați încurajat în acest timp. Din nou s-a dovedit că Tatăl nostru ține cont de fiecare rugăciune rostită. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.Slăvit să Numele Lui cel Sfânt.
            Cum astăzi am primit actele în mână, am și reușit să cumpăr biletul pentru a pleca în junglă. Cu ajutorul lui Dumnezeu vineri seară pornesc spre San Fausto, o comunitate de nativi Asheninka, în inima junglei, unde slujește familia Dumitru. Rugați-vă să pot să fiu de folos pentru ei și pentru oamenii de acolo. Cum în comunitatea respectivă nu este internet și nici măcar semnal (la telefon), pentru un timp aceasta va fi ultima mea scrisoare.
            Rugați-vă pentru această călătorie. Este o călătorie de 17 ore cu autocarul până la Puerto Bermudez, de unde vom continua drumul pe râu, cu barca.
Rugați-vă ca Dumnezeu să mă păzească de cel rău pe drum, de orice accident sau eveniment neplăcut și să pot ajunge cu bine.
          Rugați-vă pentru acest timp cât voi fi acolo, să fie un timp util și să pot cunoaște și înțelege mai bine cultura tribului și să pot să mă adaptez la viața de acolo.
         Rugați-vă pentru sănătatea mea. În ultimul timp am avut mai multe probleme de sănătate, una după alta. Săptămâna trecută am început să am probleme cu inima. Am avut tensiune zile în șir, palpitații, și a trebuit să fac mai multe analize complexe aferente. Timp de o săptămână aproape zilnic am fost la doctor. Dau slavă Domnului că analizele au ieșit bine, mai puțin analizele de tensiune, pentru care am primit un tratament pentru 90 de zile. Cum viața mea e în mâna Creatorului, în El mă încred în continuare și în mâna Lui atotputernică îmi încredințez sănătatea și viața mea. Nimic din ceea ce mi se întâmplă nu are loc fără ca El să știe și să cunoască.
            Bazat pe promisiunile Dumnezeului viu doresc să pășesc înainte prin credință. Fie ca prin viața mea, Numele Lui cel Sfânt să fie înălțat printre popoare. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături și vă rugați pentru mine în continuare. Dumnezeu să vă răsplătească sacrificiul dumneavoastră însutit.
            Cu recunoștință,

            Zsolti Nagy


Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limba maghiară, din Crasna, judeţul Sălaj.

Contact: Tel: 0752145116, e-mail: nzsolty_22@yahoo.com

Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Vezi şi prima:

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy


Vezi şi alte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.