După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 iulie 2016

✉ Scrisoare misionară: Emil Leţu, Mongolia


Din avion... în tabără
 
        Când am ajuns în Mongolia, împreună cu Damaris și Andi Coman, am fost întâmpinați de prieteni la care am mers să facem un duș și apoi am fugit în tabăra începută cu o zi în urmă de Sami și Ani Șoldan. Acolo am discutat despre responsabilitățile ce revin fiecăruia. Eu și Sami am ținut lecțiile biblice, Andi a fost responsabil de jocuri și lecții de engleză pentru începători, Damaris și Ani de jocuri și lecții de engleză pentru avansați, fiecare din noi fiind pregătiți pentru surprizele care știm că pot apărea întotdeauna pe parcursul unei tabere în stil mongol.

Chiar a doua zi, Sami și Ani au trebuit să se întoarcă în capitală pentru a merge la orfelinat (detalii ați aflat din scrisoarea lor). Aici e ceva normal să nu poți avea programul de la cap la coadă așa cum ai plănuit. Așa că în acea zi am avut activități sportive intense și un ajutor deosebit: Tsatska, o tânără educatoare creștină, pe care am întâlnit-o într-una dintre taberele de acum doi ani. Are un dar deosebit de a lucra cu copiii, care o adoră! Ea ne ajută la tabere după cum și Sami cu Ani au ajutat-o la tabere luna trecută.

         Miercuri copiii și-au exprimat dorința de a-L urma pe Domnul. Ceea ce urmează este mai greu: să păstrăm legătura cu ei pentru a-i implica în grupuri de studiu. Această responsabilitate va rămâne pe umerii lui Sami și Ani.

        Atât deocamdată din această tabără, 4-9 iulie (am hotărât să încheiem tabăra sâmbăta, ca duminică să putem să mergem la adunare).

          Vă rugăm să fiți alături de noi în continuare, în rugăciune sau cum vă îndeamnă Duhul, ca Domnul să binecuvânteze Cuvântul Lui plantat în inimile acestor copii, ca să-L urmeze pe singurul Mântuitor și Domn. De asemenea, rugați-vă ca Domnul să ne dea resursele de care avem nevoie pentru acoperirea taberei (aproximativ 500 euro).
              
       Rugați-vă pentru protecția noastră și a copiilor din tabără (17 copii) - nu uitați că aici lupta spirituală este mult mai vizibilă (la propriu) ca în țara noastră.
 
               Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături!
               Domnul să fie slăvit în toate și în toți!
              
            Emil Lețu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.