După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 3 iulie 2016

George Alexander – De vânzare sunt suflete de copii…

De câte ori mă uit la stele, mă gândesc la copii… Ne vorbesc despre dreptul la fericire, despre visul acela imposibil de atins…
Copilul acela, steaua aceea, Dragoş Nan va creşte în curând, decimat de dragostea de părinți… Îi va fi dor şi nu-şi va vedea măcar propria Mamă şi propriul Tată! Va fi martor la indiferența de neiertat a celor care îl înspăimântă de la Barnevernet… Nu le va vedea chipurile părinților decât în vis… A plecat, de fapt, de lângă părinți, de când Barnevernet i-a tulburat viața, l-a distrus, cultivându-i frica de sine, propria-i frică de a nu mai reveni niciodată la condiția de om!
… Într-o zi cât o noapte din 2016, soții Nan şi-au revăzut copiii, înconjurați de persoane virtuoase de la Barnevernet... 
Nimeni nu le-a putut citi pe buze, însă, durerea sfâşietoare… L-au văzut pe Dragoş, plângând de dorul părinților, zbătându-se disperat în chingile maşinii, cu care Barnevernet îl legase… Tatăl copilului n-a mai putut rezista emoțional… I-a rugat să aibă măcar puțin respect față de un copil pe care nu-l poți lăsa plângând… Mama-surogat – care e plătită să-şi joace sărmanul rol, altfel nu prestează nimic gratis!- i-a reamintit că aşteptările adesea te duc la prăbuşire… Numai că nu l-a împins sau l-a bruscat, numai că nu l-a luat la palme în fața propriilor copii!... Nici urmă de înțelegere sau de compasiune… Numai tupeu de negustor de suflete!

Aceşti cămătari care trăiesc, hărțuindu-ne, oameni fără conştiință!, care sunt plătiți să ia locul Părinților, îmbogățindu-se din dramele acestora precum căpuşele, fac afaceri cu suflete de copii…
Nimeni nu arată succesul mai bine, în cadrul Barnevernet, decât ei! În timp ce alții mor sau sunt distruşi psihic, ei prosperă!

… Soții Nan au avut curajul să le spună că nu poți lega, totuşi, ca pe nişte animale, nişte copii care plâng…
Urmează represaliile acum… 
Soții Nan au fost identificați şi s-a tras concluzia că sunt chiar violenți! 
Violenți, pentru că nu întorc spatele când copiii strigă după ei… După ajutor… Când se zbat neputincioşi în mâinile agresorilor. 
Violenți, pentru că, pur şi simplu, nu zâmbesc, când, doar, toată lumea e aşa de fericită în cadrul sistemului care ne transformă în mamifere pe toți!

Violenți, pentru că nu-şi reprimă dragostea de Dumnezeu, dragostea de sufletele copiilor lor, singurul lucru pe care Barnevernet nu-l înțelege şi nu l-a înțeles vreodată! Dragostea de părinte, cea care nu se cumpără niciodată!
Îi aşteaptă acum închisoarea.
Închisoarea, ca mijloc de intimidare, pe mulți îi aşteaptă…
Am văzut oameni ieşind în stradă, însă, oameni înnobilați de suferința pentru semenul lor. Oamenii aceştia, niciodată, nu-şi vor pierde speranța, niciodată nu vor ceda! Nu se vor închina niciodată fărădelegilor, acceptând pierderea copiilor noştri! Acceptând trimiterea părinților în închisorile lor!
… Am văzut însă şi consilieri culturali mâncând sărățele sau îndopându-se cu cozonac. Tăvală dând peste valorile noastre morale, uitând tocmai de cei care au mai mare nevoie de ajutor de la ei… Dumnezeu să-i ierte!, dacă nu i-a iertat…
… “Bună ziua, -citesc în ultimul mesaj primit- faceți ceva, vă implor! Dl. Avramescu trebuie să se prezinte luni la închisoare şi soția lui pe 28.”.
Cum îi putem ajuta?! Nu cerşind mila nimănui! Luptând pentru drepturile lor!
Ar fi bine ca politicienii noştri să se implice, ar fi bine ca tot mai multe foruri, instituții, să îşi asume răspunderea.
… În orice caz, Asociația pentru Protecția Copilului şi Familiei “George Alexander” va intra sistematic în luptă. Ştim că timpul trece greu pentru un părinte rămas fără copii! sau aruncat în închisoare!, dar şi procesul de fondare al unei organizații de luptă are etapele ei. Am aşteptat şi noi împreună cu toți voluntarii cu aceeaşi nerăbdare. Dar nu mai este mult!

Vom porni lupta pe toate fronturile pentru apărarea drepturilor copiilor şi părinților! 
Cei care vor să ne susțină în apărarea valorilor noastre morale, în apărarea Copilului şi a Familiei, să o facă! 
Nu vrem să stăm cu mâna întinsă. 
Nu avem timp nici să mâncăm sărățele, dragi consilieri, în timp ce semeni de-ai noştri, nevinovați, sunt aruncați prin puşcării!
Ajutați-ne! Susțineți-ne moral şi material! Veniți în rândurile noastre!

De vânzare sunt suflete de copii… Peste tot, prin Europa, mulți dintre copiii noştri zac în închisorile lor. Suflete de lumină care strălucesc –atât, cât mai pot!- singuri în mâinile cămătarilor de suflete! Care cred că pot cumpăra orice cu banii lor…

George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.