După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 iunie 2016

Libertatea.ro: EXCLUSIV / Românul căruia statul englez i-a luat copiii își caută dreptatea în Parlament. „Îmi fac griji pentru ei. Ce mănâncă? Ce fac?”

Florin Barbu, românul ai căror copii au fost luați de statul englez și dați spre adopție unei familii de homosexuali, își caută dreptatea în Parlamentul României, în fața Comisiei pentru românii de pretutindeni.
Florin Barbu a declarat că vrea ca cei doi copii ai săi, Diana (8 ani) și Andrei (5 ani), să fie repatriați și a venit în Comisie în speranța că parlamentarii români îl vor ajuta. „Îmi fac griji pentru ei. Ce mănâncă? Ce fac?”, spune românul. Acesta susține că cei doi copii i-au fost luați numai pentru că s-a despărțit de soția lui și că nu a mai vorbit cu ei din noiembrie 2014. El vrea ca oricine din familia sa extinsă să poată lua copiii, lucru cu care și mama micuților ar fi de acord. Acesta mai susține că englezii vor să-l aresteze pentru că are date din dosar.
Florin Barbu îi cere președintelui Klaus Iohannis să iasă public și să ceară ca cei doi copii să fie repatriați. „E președinte și pentru copiii mei și ai altor milioane de români. Fac apel la dânsul. Îl vor iubi milioane de români dacă se implica în astfel de cazuri”, mai spune românul.
Continuarea pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.