După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 iunie 2016

Holy Fire Ministries – Operațiunea Iudeea 2016

Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim să continuăm lucrarea de răspândire a Evangheliei, în zonele neevanghelizate din România. 

Cu ajutorul Duhului Sfânt și cu sprijinul bisericilor ne-am propus să predicăm Evanghelia Domnului Isus în fiecare localitatea neevanghelizată din România în generația noastră. În sensul acesta, în această vară vom desfășura proiectul Operațiunea Iudeea prin care vom organiza evanghelizări în mai multe localități din județele Bistrița-Năsăud și Argeș, în lunile iunie, iulie și august. 

Evanghelizarea va dura între 3 și 5 zile pentru fiecare localitate, iar aceasta va include: turul de rugăciune în fiecare localitate, evanghelizare de la persoană la persoană, evanghelizare pentru copii și evanghelizarea publică în fiecare seară. 

Prin acest proiect se urmărește mântuirea a cât mai multe suflete și integrarea lor în biserica nou înființată. Pentru acest proiect se pot înscrie persoanele cuprinse între 16 și 37 de ani. Te invităm să ai un altfel de concediu sau o altfel de vacanță!

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.