După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 iunie 2016

Florin Ianovici – RENOVATIO: Organizare

Proverbele 20:18 "Planurile se pun la cale prin sfat! Fă războiul cu chibzuinţă. "
Duhul Sfânt lucrează cu oamenii care chibzuiesc.
Nu e responsabil Duhul Sfânt de faptul că noi nu vorbim între noi, nu organizăm și nu chibzuim slujbele în Biserică.
De multe ori programul se desfășoară pe bază de bilete și nu sfat.
Mesajul Evangheliei, predica din biserică trebuie să aibă o viziune, să urmeze un scop bine determinat: zidirea, evanghelizarea. Suntem coerenți dacă suntem organizați.
Corul, orchestra, fanfara, cântăreții și oricine slujește trebuie să se sfătuiască cu privire la jertfa adusă. Deseori unii cântă din fluier de bucurie, iar alții predică de jale, astfel că nimeni nu mai înțelege nimic.
Prezența, călăuzirea Duhului Sfânt nu înseamnă că nu trebuie să ne organizăm, să planificăm și să cântărim modul de slujire. Un soi de întâmplare guvernează deseori slujbele din biserici.
Renovatio înseamnă înnoire.
Renovatio înseamnă actualitate.
E de mare actualitate nevoia de organizare.

Biserica Penticostală Betel vă invită prin pastor Florin Ianovici să fiți prezenți la deschiderea misiunii RENOVATIO, care va avea loc în data de 19 iunie, sărbătoarea Cinzecimii, la orele 17, în sala Eminescu din complexul Romexpo.
 Misiunea Renovațio va avea seviciu de evanghelizare în sala Eminescu împreună cu grupul muzical Betel, Marian Mocanu, Alin și Florin Jivan. 
Mai multe informații puteți afla pe pagina de facebook ,,Misiunea Renovatio''
Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.