După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 24 aprilie 2016

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri frați și surori,
 
  Dorim să împărtășim cu dumneavoastră bucuria pe care ne-a dat-o Domnul: am fost în Kolkata și am primit cardul de cetățenie OCI. Acum nu mai este necesar să tot reînnoiesc viza, ci acest card este o viză pe viață. Îi mulțumim Domnului că ne-a dat această biruință.
       Când am ajuns la biroul de unde trebuia să ridic cardul ni s-a spus că nu este gata, ci lipsește semnătura unei persoane care nu era acolo, deși la telefon ni se spusese că este gata și că trebuie să venim să îl ridicăm. Am fost foarte descurajați, dar ne-am rugat și am cerut Domnului ajutorul. Ni s-a spus că ne vor anunța când va veni acea persoană, dar nu știau câte zile urmau să dureze. Prin harul Domnului, a doua zi ne-au sunat și mi-au dat cardul! Îl lăudăm pe Domnul că ne-a ascultat rugăciunile și ne-a venit în ajutor! De asemenea, îi mulțumim Domnului că ne-a ocrotit și ne-am întors cu bine acasă.
 
     După cum am împărtășit cu dumneavoastră în scrisoarea trecută, cu ajutorul Domnului, la sfârșitul lui iunie dorim să mergem într-un alt oraș (probabil Bengalore), unde Raja va studia la un seminar biblic pentru a se pregăti mai bine pentru lucrarea de plantare de biserici, probabil timp de doi ani. După acest timp, ne rugăm cu privire la începerea unei lucrări de plantare de biserici în zona Kolkata.

       Vă rugăm să vă rugați pentru noi pentru toate schimbările care ne stau în față, pentru acomodare și pentru ca timpul petrecut acolo să aducă roadă pentru Domnul! 
 
       Deocamdată mai avem cam două luni aici, în Gorubathan, și vrem să folosim acest timp la maximum pentru înaintarea Împărăției Domnului. Vă mai rog să mijlociți și pentru grupul de fete necăsătorite (cu care mă întâlnesc o dată la două săptămâni pentru studiu biblic și consiliere în vederea pregătirii pentru căsătorii binecuvântate).
 
      Vă mulțumim că sunteți alături de noi în rugăciuni! 
           
   Domnul să vă binecuvânteze din belșugul harului Său!
 
      Cu dragoste în Domnul,
      Gabriela, Raja și Baruch


Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.