După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 aprilie 2016

✡ Jerusalem Dateline: Când va lovi SIIL din nou



La o zi dupa atacurile mortale din Bruxelles, gradul de securitate era la cel mai inalt nivel soldatii verificand toti pasagerii la cateva intrari subterane de metrou din oras.
Aceasta femeie spune ca nu e deloc deranjata de acest lucru si ca, daca trebuie sa continue astfel, nu e nicio problema fiindca pentru siguranta lor.
34 de persoane au murit in atac. Noua americani se gasesc printre cei 250 de raniti.
Misionarul american Rocky Gathright a spus pentru Stirile CBN ca tocmai condusese un prieten la aeroport cand s-a declansat explozia.

„A doua explozie parea sa fi fost chiar langa mine. Toate ferestrele, toata sticla s-au facut bucati si au explodat inspre strada”, ne-a spus el.
Gathright s-a dus sa ajute victimele si s-a rugat cu un angajat al companiei aeriene.
Politia a identificat doi dintre atacatori, Khalid si Ibrahim el-Bakraoui. Fratii erau cunoscuti de politie pentru infractiuni din trecut, dar nu erau legate de terorism. Ambii s-au aruncat in aer in acest atac.
Khalid inchiriase un apartament, perchezitionat de politie saptamana trecuta intr-o operatiune care a condus autoritatile la suspectul principal al atacurilor de la Paris, Salah Abdeslam.
John Verbeke, ambasadorul Belgiei in SUA spune ca, in acele raiduri, politia a gasit dovezi ca un atac major era planificat in Belgia.
„Au fost indicii care aratau ca se pregatea ceva. Foarte mult armament greu a fost gasit, ceea ce ne arata ca ceva era, probabil, planificat pentru urmatoarele cateva zile”, a zis el.
Totusi, politia belgiana n-a reusit sa previna atacul, evidentiind nivelul de nepregatire al autoritatilor belgiene.
Un oficial anonim a spus pentru Buzzfeed News: „Pur si simplu nu avem oameni. Nu avem infrastructura necesara ca sa investigam corespunzator sau sa monitorizam sute de indivizi suspectati de legaturi cu terorismul, cat si pentru urmarirea sutelor de dosare si de investigatii ce le avem. E literalmente o situatie imposibila si, sincer, una foarte grava.”
Un oficial senior al SUA a spus ca autoritatile belgiene stiu ca stau pe o bomba cu ceas.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 121 - martie 2016 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.