După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 aprilie 2016

ActiveNews.ro: Mărturia incredibilă a unui tată: Sunt UCIGAȘUL propriului copil. Vai nouă, că am inventat termenul de AVORT pentru UCIDERE. O întrebare mă hăituie: Un om care a ucis un PRUNC nevinovat ce pedeapsă va primi ?

Mărturia incredibilă a unui tătic de 33 de ani, publicată pe Facebook, te face să te răzgândești dacă ai cea mai mică intenție de a recurge la avort. Investigațiile științifice au confirmat că inima copilului bate la aproape 22 de zile pentru prima oară:
 
"Am 33 de ani și sunt un ucigaș în libertate. Ucigașii nu sunt anonimi, ci au nume și prenume. Sunt un ucigaș în libertate pentru că legea omenească lasă ucigașii de copii în libertate", mărturisește un tătic ce a plătit un medic pentru a-i ucide copilul nenăscut.
 
"Un asasinat  probabil costă foarte mult, a ucide un copil face nici cât jumătate de  salariu minim pe economie. A ucide sufletul unui copil este imposibil.  A-ți ucide umanitatea ta, da. Trupul pruncului, din banii plătiți de  mine, tatăl său, unui medic, a fost ciopârțit la nici 3 luni de zile.  Imaginează-ți: de la degete, la picioare, la capul său toate au fost  scose cu foarfece și clești plini de sânge. Fâșii de carne vie,  ciopârțite și aruncate la un coș de gunoi. Într-o pungă, la același coș de gunoi probabil cu mucuri de țigări și pahare de cafea. Cu mai mult  respect e tratat și un animal când e ucis, urmând a deveni mâncare. Un  om însă e tratat ca o bucată de carne neînsuflețită, nedorită și de lepădat. " 
 
Citiți mai jos povestea impresionantă a tatălui care recunoaște că și-a ucis copilul:

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.