După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 martie 2016

Tribuna.ro: FOTO / VIDEO: În Piața Mare a răsunat o „Rugăciune pentru naţiune”

Bisericile Evanghelice Neoprotestante din Sibiu și împrejurimi au organizat duminică, 27 martie, începând cu ora 15.00, un marș finalizat cu „Rugăciune pentru naţiune”.

La marșul-manifest au participat circa cinci mii de oameni care și-au dat întînire în diferite zone din municipiu. Un grup a pornit de la Gară, altul din faţa Bisericii Ortodoxe „Înălțarea Domnului” (n.n. Bulevardul Mihai Viteazu) şi altul din faţa Bazinului Olimpia.

Fiecare grup a fost însoțit de muzicieni care activează în diferite fanfare din țară. În total au fost circa 350 de cântăreţi de fanfară. Începând cu ora 16 și până la ora 18, grupurile reunite în Piața Mare, au săvârșit o slujbă comună de rugăciunea pentru națiune, context în care participanții au împărtășit celor prezenți câteva din valorile lor creştine.

Continuarea pe www.tribuna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.