După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 martie 2016

Pastor Cristian Ionescu: "Declarațiile doamnei Costea, ministrul Muncii, dovedesc totală ignoranță cu privire la cazul Bodnariu și la Barnevernet, dacă nu cumva și rea-voință. Declarațiile domniei-sale sună ca acelea ale unui mercenar angajat în slujba Norvegiei"

"Declarațiile doamnei Costea, ministrul Muncii, dovedesc totală ignoranță cu privire la cazul Bodnariu și la Barnevernet, dacă nu cumva și rea-voință. Declarațiile domniei-sale sună ca acelea ale unui mercenar angajat în slujba Norvegiei. 

Este foarte grav să declari că ruperea a cinci copii de părinții care-i iubesc, îi îngrijesc este doar un caz de disciplină socială. Nu știe să facă deosebirea dintre o bombă nucleară și o apărătoare de muște. Din nefericire, doamna Costea reprezintă guvernul României, care, din câte știm, susține cazul familiei Bodnariu și al altor familii intrate sub incidența sistemului Barnevernet. 

Ori doamna Costea a scăpat porumbelul din colivie și a dat de gol adevărata poziție a guvernului - caz de indisciplină, tocmai dânsa, care promova disciplina-, ori e o părere personală, care este tot un caz de indisciplină.  

Cerem ca Ana Costea să-și dea demisia sau să fie demisă de guvern pentru aceste declarații! Dovedește o totală lipsă de compasiune. Să declari că e doar un caz de rigoare și de disciplină socială e mai mult decât grav, pentru că reprezintă o ideologie extrem de periculoasă, potrivit căreia nu trebuia să facem revoluție împotriva comunismului. Sistemele totalitare ar fi mândre să fie reprezentate în felul în care doamna Costea reprezintă această ideologie"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.