sâmbătă, 26 martie 2016

Nașul TV: Traian Băsescu, mesaj dur pentru Iohannis | „Să se întoarcă la Sibiu și să nu se facă muftiu la București. România să rămână creștină”

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca este un adeversar „fara rezerve” al ideii de islamizare a Europei. 

Totodata, fostul presedinte al Romaniei a spus ca aceasta islamizare are loc prin primirea migrantilor islamisti fara niciun fel de control, fara ca nimeni sa stie ce vor face acestia in viitor si daca se vor adapta la modul de viata european, scrie ziare.com. 

„Parte din islamizare este constructia accelerata de moschei peste tot in Europa. Eu zic, dobrogean si ca bucurestean adoptat, ca Romania are atatea moschei cate ii trebuiesc pentru a acoperi nevoile musulmanilor traitori in Romania. Nu avem nevoie de un proces accelerat de islamizare generat de naravurile pe care, asa cum si preotii ortodoxi le au, ‘veniti popor la mine’, la fel fac si imamii islamisti si aduna cat mai mult popor in jurul lor. 

Este bine ca Romania sa ramana crestina, sa isi urmeze drumul ei de tara crestina, poporul roman sa isi urmeze drumul de popor crestin, si sa nu trecem la un proces nejustificat de a creste impactul cultului islamist, a musulmanismului in Romania”, a transmis Traian Basescu.
Continuarea pe www.nasul.tv
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.