După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 martie 2016

Mesagerul Românesc.info: Miting de amploare în Portland pentru susținerea familiei Bodnariu

Peste 2.000 de români din Oregon sunt așteptați pe data de 16 aprilie la un amplu miting de solidaritate cu familia Bodnariu, stabilită în Norvegia. Acțiunea va avea loc între orele 10 a.m. – 3 p.m. în downtown Portland (815 SW Park Avenue Portland, Oregon 97205) și va fi urmată de un marș pe străzile orașului. 

Ziarul Mesagerul Românesc va fi partener media al acestui eveniment. Încă de la început, publicația noastră a pledat pentru rezolvarea situației dramatice prin care trece familia Bodnariu, relatând periodic despre evoluția acestui caz. 

Mitingul din 16 aprilie demonstrează că, în momente de cumpănă, românii știu să dea dovadă de solidaritate, depășind barierele de religie, convingerile individuale sau chiar distanțele fizice pentru a fi alături de semenii lor. Toate bisericile și organizațiile non profit din zona Oregon și-au anunțat participarea la acțiunea din 16 aprilie. 

Protestul va fi o manifestare pașnică prin care românii denunță abuzurile comise de autoritățile norvegiene. Organizatorii au anunțat că s-au trimis deja mai multe petiții către factori de influență din SUA, în speranța că aceștia vor putea interveni în favoarea reîntregirii familiei Bodnariu. Acțiunile vor continua până la rezolvarea situației, mai spun inițiatorii protestului. 

La mijlocul lunii noiembrie, autoritățile de protecție a copilului (Barnevernet) din Regatul Norvegiei au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu, pe criterii religioase și de corecție aplicată minorilor, în vederea adopției de către cetățeni norvegieni. 

Pentru a afla mai multe detalii despre protestul de la mijlocul lunii viitoare, am stat de vorbă cu unul dintre organizatorii acestei acțiuni, pastorul Vasile Cînpean de la Biserica Penticostală Philadelphia din Portland.

Marius Marin: Cine va participa la protestul din 16 aprilie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.