joi, 3 martie 2016

Furnizorii de avort nu mai pot face educaţie sexuală în şcolile din Alaska

Ca să ştim de la început despre cine şi despre ce vorbim, să vă prezint actorii progresişti: SIECUS (Sexuality Information and Education Council of the United States) împreună cu partenerii săi  Advocates for Youth, Answer, GLSEN, the Human Rights Campaign, Planned Parenthood etc., organizaţii care preseză public pentru avort, pentru educaţia sexuală în şcoală inclusiv cu informaţii despre LGBT, pentru relaţii homosexuale şi dezorientarea genurilor. Proiectul de lege care a trecut de Senat cu 11-7 voturi, va împiedica furnizorii de avort, inclusiv gigantica şi mult contestata corporaţie multinaţională de avorturi, Planned Parenthood (PP), de la a mai face educaţie sexuală în şcoală. Legea va interzice districtelor şcolare de la a mai coopera cu furnizorii de avort, inclusiv de la a mai lua de la ei materiale pentru instruirea privind sexualitatea umană, sau bolile transmise sexual.
Fie avem şcoli pentru educaţie, fie avem şcoli pentru îndoctrinare. Părinţii nu vor să ne trimitem copiii la şcoală pentru a fi interceptaţi de grupuri care au un program de îndoctrinare – afirmă iniţiatorul legii, sen. Mike Dunleavy (rep).
Proiectul trebuie să treacă şi de Camera Reprezentanţlor statului Alaska, unde a fost introdus de Lynn Gattis (rep.)
În acelaşi timp în Omaha, Nebraska, comitetul pentru educaţie a aprobat recent standardele pentru Comprehensive Sex Education (Educaţia sexuală multilaterală) care includ discuţia despre orientarea sexuală şi rolurile  genului, ca şi despre avort şi contracepţiea de urgenţă. Decizia de a schimba standadele educaţiei sexuale a produs o furtună printre părinţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.