După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 martie 2016

Consternare în lumea iudeo-creștină: Replici ale intrării în Templul lui Baal vor fi construite în mărime naturală atât la New York cât și la Londra

Templul lui Baal (cunoscut de asemenea sub numele de Templul lui Bel) a fost un faimos reper antic, situat in Palmyra, Siria. In august 2015 acest templu a fost distrus de ISIS, iar o mare parte a lumii regreta ca teroristii au distrus un „sit de patrimoniu cultural mondial”.
Intr-o incercare de a „pastra istoria”, doua replici identice inalte de 50 de picioare (15, 24 m) ale arcului care se afla la intrarea principala a templului, vor fi ridicate in aprilie 2016 in Times Square din New York si Trafalgar Square din Londra, relateaza The Most Important News.
Multi oameni sunt destul de deranjati de acest lucru, mai ales cei care cunosc ceea ce se intampla in antichitate in Templul lui Baal. Inca din cele mai vechi timpuri, sacrificiul copiilor si orgiile sexuale erau practici comune la altarele lui Baal, iar acum oamenii sunt nemultumiti de ridicarea unui monument de cult al acestui zeu fals in inima a doua orase importante din lumea civilizata.
Aceasta stire incredibila este furnizata si de New York Times care relateaza: "Luna viitoare (aprilie), templul lui Baal va veni la Times Square. Reproduceri ale arcului de 50 de picioare, care a format intrarea templului vor fi instalate in New York si Londra, ca un tribut adus structurii vechi de 2000 de ani pe care statul islamic a distrus-o anul trecut in orasul sirian Palmyra".

Bineinteles ca americanii, mai ales cei nereligiosi, nu stiu cine a fost Baal, si nici nu le pasa cu adevarat. Dar adevarul este ca multe dintre elementele de cult antice din Templul lui Baal sunt oglindite in societatea noastra actuala.
Urmatorul fragment face parte dintr-un articol scris de Decanul facultatii de drept al Universitatii Liberty din SUA, Matt Barber si incearca sa ne readuca in memorie ceea ce se petrecea in acest templu.
Din punct de vedere al ritualului, inchinarea la Baal, se petrecea astfel: Adultii se adunau in jurul altarului lui Baal. Copii nou-nascuti erau apoi jertfiti (arsi de vii) ca sacrificiu pentru divinitate. Pe fondul tipetele ingrozitoare si a duhorii carnii umane carbonizate, enoriasii - barbati si femei deopotriva - se angajau in orgii bisexuale. Ritualul era destinat prosperitatii economice, cresterii productivitatii pamanturilor si animalelor si implica invocarea lui Baal pentru a aduce ploaia in scopul fertilitatii <mamei pamant>”.
Altii spun ca, avand in vedere sacrificiul copilului (avortul) si imoralitatea sexuala prezenta la scara larga pe intreg pamantul, este ceva firesc sa existe Templul lui Baal in New York si Londra...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.