După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 martie 2016

Aurelian Pavelescu – Klaus Iohannis și Marea Moschee de la București!


Continuarea proiectului construirii Moscheii de la Bucuresti, se spune, cea mai mare din Europa, cu sustinerea directa a Presedintelui Klaus Iohannis, este o eroare politica majora. In contra si cu sfidarea opiniei publice din Romania! Cred ca Presedintele pur si simplu nu intelege ca, in contextul actual european, acest proiect nu va fi agreat nici de catre aliatii europeni. Nu, d-le Presedinte, dvs. nu puteti garanta pentru tara ca aceasta mega Moschee nu va deveni un factor de incertitudine si destabilizare, tensiune si pericol!!! Din contra, prestatia dvs. de pana acum, creeaza suspiciuni cu atat mai mari.
Sava pun niste intrebari simple: 

1) Moscheea va fi sunnita sau shiita? Raspuns: Va fi sunnita, pentru ca Turcia este in mare mare majoritate sunnita. Consecinte: Shitii vor fi ostili acestui proiect, ca si statele majoritar shiite: Iran, Irak, Siria lui Bashar Al-Assad, Hezbolah-ul pro-iranian etc. 

2) Cine vor fi studentii scolarizati in islam, sau cei care vor patrona aceasta Moschee, dintre imami, nu azi, nu maine, ci peste un deceniu, doua, cinci? Nu putem raspunde acum. Este posibil, insa, unii lideri religiosi islamisti din exterior, in conditiile in care comunitatea musulmana din Romania este foarte mica si in scadere, in mod natural? Stie Klaus Iohannis ca Statul Islamic, Al Quaeda etc. sunt scoli extremiste sunnite?

3) In conditiile in care opinia publica romaneasca va fi in dezacord cu proiectul, institutiile de forta ale statului, aflate sub comanda Presedintelui Romaniei, cum vor reactiona?

Aurelian Pavelescu


Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.