După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 martie 2016

ActiveNews.ro: Peste 2000 de persoane au participat la Marșul pentru Viață de la Iași: Este unul din puținele marșuri la care nu cerem nimic, ci am venit să apărăm ceea ce avem: acest dar minunat, VIAȚA!

Marșul pentru Viață 2016 a adunat și în acest an mii de oameni. La Iași, peste 2000 de persoane au ținut să ia parte la această manifestare, organizată de Pro Vita Iași și Asociația Studenți pentru Viață, în semn de susținere față de femeie și de viața pe carea aceasta o poartă în pântece.

Potrivit unui comunicat al asociației Pro Vita Iași,participanții au pornit din Piața Unirii spre Str. Gavriil Musicescu, Bulevardul Independenței, Strada Elena Doamna, Strada Anastasie Panu și s-au oprit în fața Catedralei Mitropolitane, de pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Ei au purtat bannere cu mesajele: „Am observat că toți cei care vor legalizarea avorturilor  sunt deja născuți.”, „Alege viața!”, „Bărbații adevărați nu presează femeile să facă avort.”, „Cu fiecare copil un înger vine în lume”, „Fiecare copil merită o poveste” „Fiecare copil merită o zi de naștere”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.