sâmbătă, 26 martie 2016

ActiveNews.ro: Deputatul Daniel Gheorghe: Domnule Iohannis, vă rog să RESPINGEȚI proiectul MARII MOSCHEI la București sau lăsați ROMÂNII, prin REFERENDUM, să o facă

Deputatul PNL Daniel Gheorghe critică dur acceptarea de către Klaus Iohannis a construcției marii moschei la București:
 
"Domnule președinte Iohannis, respingeți proiectul marii moschei de la București sau declanșați procedura de referendum", îi cere imperios președintelui României deputatul liberal, care se declară total surprins de "acceptul domnului președinte Iohannis, aflat într-o vizită oficială în Turcia, de a da curs proiectului de construcție a unei mari moschei la București". Mai cu seamă că este vorba despre o propunere venită din partea lui Erdogan, "cunoscut pentru opțiunile sale islamiste și pentru instrumentarea geopolitică a islamului".
 
Daniel Gheorghe reamintește că Erdogan, "președintele turc care vorbește astăzi președintelui României despre „dialog” și „solidaritate”, este același lider de partid islamist care, în 1999, era condamnat penal pentru un poem-manifest de instigare la război religios:

„Moscheile sunt barăcile noastre, Domurile sunt căștile noastre, Minaretele sunt baionetele noastre, iar Credincioșii sunt soldații noștri”".
 
Creșterea amenințării jihadiste în Europa, recentele atentate de la Paris, Ankara și Bruxelles, radicalismul islamic din metropolele occidentale ar fi tot atâtea motive pentru a înțelege ce consecințe ar putea avea construirea unui mare lăcaș religios musulman în România. Ar fi, practic, o invitație pentru unele persoane care vor să pună în practică jihadul.
 
Iată scrisoarea deschisă adresată lui Klaus Iohannis de către deputatul Daniel Gheorghe:

Continuarea pe www.activenews.ro


Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.