După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 februarie 2016

† Veşti despre starea Amaliei Acatrinei, misionară în Peru!

Iubitii nostri,

Stiu ca asteptati noi informatii legate de starea Amaliei, insa abia azi am reusit sa ma conectez la internet. Ultimele 2 zile si 2 nopti am stat cu Amalia la clinica si acolo nu am avut acces la internet. Multumim Domnului ca Aura, colega si prietena noastra a stat cu copiii ca eu sa pot sta cu Amalia.

Sunt multe lucruri de povestit si mult mai multe intrebari, insa informatiile pe care le avem la ora actuala sunt urmatoarele: operatia Amaliei a iesit bine si se comporta bine dupa spusele doctorilor, ceea ce ne face sa fim plin de multumire pentru aceasta. INSA exista o problema. Amalia are dureri foarte mari de piept, dureri care urca spre gat, umeri si coboara spre brate. Sunt dureri care nu au legatura cu operatia si pe care medicii nu si le pot explica. De doua zile a inceput sa faca febra si sa ii creasca tensiunea. Acum tensiunea i-a revenit la normal, dar febra vine si pleaca. Ameteste mult, e cu stari de voma (o zi a tot vomat continuu) si pare sa aiba si o reactie alergica manifestata prin pete mari rosii la nivelul pieptului si gatului (asta e iar un lucru care le ridica semne de intrebare doctorilor).

In aceasta perioada i-au facut o multime de analize (sange si urina) pentru a elimina din ecuatie posibile boli, insa totul iese normal, in ciuda febrei care apare si dispare. I-au schimbat tratamentul de patru ori pana acum, iar astazi au bagat-o pe tratament cu corticosteroizi. Concluzia la care au ajuns (eliminand alte boli si analizand putin istoricul bolilor din familie) ar fi ca ar putea avea probleme de imunitate, respectiv o boala autoimuna declansata de operatie, asa cum a fost cazul Deborei (dupa operatia de la mana i-a aparut vitiligo). Au inceput deja o alta serie de analize pentru a verifica daca se confirma sau nu presupunerea lor, asa ca Amalia va mai sta internata inca cateva zile. Daca ii merge tratamentul cu corticoizi, pentru ei e clar ca e o problema de imunitate si de aici incepe un lung si tendentios proces de analize si examene ca sa ii descopere ce fel de boala e. Perspectivele sunt cat se poate de sumbre in cazul acesta, analizele durand intre 3-6 luni, iar tratamentul poate ajunge pana la 1 an, completat de odihna totala la pat.

Rugati-va pentru noi ca Dumnezeu sa ajute doctorii sa ii puna un diagnostic corect si indiferent care ar fi rezultatul, noi sa il putem accepta. Ne simtim deja epuizati de toata aceasta situatie care pare ca nu se mai termina, insa dorim sa evitam „de ce-ul” (De ce acum? De ce iarasi? De ce Amalia? De ce nu se mai termina bolile?, etc.) care stim ca nu ne face bine. Suntem ca lutul in mana olarului, asa ca Stapanul poate face ce vrea cu viata noastra pentru ca Ii apartine. Rugati-va ca Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem tari si pacea Lui sa inunde inimile noastre si gandurile care ne invadeaza mintea sa nu aiba nici o putere asupra noastra.

Ii multumim Lui ca desi suntem departe de familie si de voi cei apropiati noua, El ne-a dat o alta familie aici. In aceste zile multi frati si surori de la adunarea unde mergem aici in Lima ne-au vizitat si s-au oferit sa ne ajute (fie sa stea cu Amalia, fie sa stea cu copiii).

Multumim tuturor celor ce ne-ati scris, ne-ati imbarbatat si ne-ati asigurat de dragostea si rugaciunile voastre. El sa va rasplateasca din plin.

Imi cer iertare ca momentan nu pot sa va raspund personal celor care ne-ati scris, insa voi incerca sa o fac in zilele urmatoare. Cat sunt cu Amalia la spital nu am cum sa va scriu.

Mult har si putere in lupta ce o aveti de dus fiecare din voi. Suntem o familie si luptam impreuna pentru largirea Imparatiei Lui.

Cu drag,

Liviu, din partea familiei

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.


liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.