După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 februarie 2016

Samy Tuțac – Precizări cu privire la candidatura mea politică...

Acum câteva luni am primit de la un tânăr un mesaj interesant: "Și apropos de ultima dumneavoastră postare... datorită intensificării comunicării publice, sunt voci care vă suspectează că vă pregătiți intrarea în politică. Voci din mediul evanghelic... evident." 

Deși la început nu am dat prea mare atenție acestor remarci, cu timpul am înțeles că discuția s-a amplificat și am hotărât că e mai bine să clarific eu lucrurile în dreptul meu. Este adevărat că am fost printre puținii evanghelici implicați în politică, imediat după Revoluția din decembrie 1989. Din februarie 1990 (până în 1993) am fost membru al celui mai vechi partid din România. 

De atunci și până astăzi am primit mai multe oferte serioase din zona politică, atât la nivel local, cât și la nivel național, dar până acum le-am refuzat. Sunt martori care știu că din 1993, când m-am retras din viața politică, fiind ordinat pastor la Biserica Baptistă Betel din Timișoara, am afirmat în mai multe rânduri, public, că într-o zi intenționez să fiu Primar... Prietenii mei își amintesc că am repetat de mai multe ori că în epoca Mileniului (Împărăția de o mie de ani), dacă va fi posibil, aș vrea să fiu Primar la New York. 


Acesta a fost și este răspunsul meu, ironic desigur, pentru cei care trăiesc cu impresia că aș fi dispus să renunț la cea mai înaltă chemare, cea de slujitor al lui Dumnezeu, pentru una net inferioară. Am o singură chemare majoră, să predic Cuvantul lui Dumnezeu, să-mi slujesc frații și să fac tot ce pot ca Evanghelia lui Cristos să fie răspândită. 

Am susținut întotdeauna implicarea creștinilor (nu a pastorilor sau preoților) în sfera social-politică, dar pe mine Dumnezeu m-a chemat la ceva mai mult și voi rămâne credincios chemării primite. Fără îndoială, atunci când este necesar, în calitate de creștin, slujitor al lui Dumnezeu și cetățean al unei țări libere și democratice, voi exprima opinii, inclusiv politice...

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.