După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 februarie 2016

Mesagerul Românesc.info: Cazul Bodnariu generează multe discuții: Românii vs. Barnevernet

În ultimele săptămâni, drama familiei Bodnariu a fost intens dezbătută în presa românească și în publicațiile de diaspora. Situația este însă departe de a se fi clarifi cat, cei cinci copii minori fi ind încă despărțiți de părinții lor naturali, după o decizie controversată a autorităților norvegiene pentru Protecția Copilului. 

Românii au ieșit în stradă, în mai multe orașe din România, Europa și SUA, în semn de protest față de abuzul comis. Ziarul ”Mesagerul Românesc” a stat de vorbă cu mai mulți români stabiliți în Norvegia pentru a înțelege cum s-a ajuns în acest punct și ce se poate face pentru familia Bodnariu. 

Din păcate, trebuie spus că această situație nu este una singulară. Mai multe familii au trecut prin momente la fel de dramatice. Nu vom dezvălui identitatea celor care ne-au acordat interviuri pentru a-i proteja pe ei și persoanele apropiate, însă relatările lor sunt esențiale pentru a înțelege cum funcționează acest Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.