După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 februarie 2016

Libertatea.ro: Bobonete, profund impresionat de drama familiei Bodnariu: “Eu aş muri dacă nu mi-aş vedea copiii”

Impresionat de drama familiei Bodnariu, care şi-a pierdut, într-o singură zi, toţi cei cinci copii, Bobonete şi-a spus părerea despre acest caz pe pagina lui de Facebook.

Drama familiei Bodnariu l-a mişcat pe Mihai Bobonete. Tată a doi copii pe care-i iubeşte enorm, actorul nu concepe viaţa fără cei mici şi crede o profundă nedreptate ce se întâmplă în Norvegia.
“S-a ridicat părul pe mine, cum au luat ei cinci copilaşi de lângă părinţii lor doar pe baza unei poveşti spuse de copil la şcoală… Doamne Fereste. Pai Octav al meu a mai luat aşa câte o palmă la fund sau un tras de perciuni, rar dar dacă eram în Norvegia, rămâneam şi fără copil şi fără piele pe mine dacă era să se ia dupa poveştile făcute de copil după întâmplări ca asta. Copilul are o imaginatie extraordinară, proaspătă şi cu multe cărări, nu ca a noastră, a adulţilor, perimată şi prăfuită pe la colţuri,  nu poţi să o iei de bună aşa la prima mână şi să te duci peste părinţi şi să le iei copilaşii din casă. (…) 
Continuarea pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.