După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 februarie 2016

Bihon.ro: Paul Negruţ, demersuri la Washington D.C. în cazul Bodnariu

 Familia Bodnariu, dar şi ceilalţi români cărora li s-au luat copiii primesc sprijin de la Oradea

După mitingul de susţinere organizat de culte, la care au participat mii de orădeni, rectorul Universităţii Emanuel Paul Negruţ, cotat drept unul dintre cei mai influenţi români la Casa Albă se implică în cazul Bodnariu.

„Săptămâna trecută, în Washington DC, Dr. Paul Negruț, Rector al Universităţii Emanuel din Oradea, împreună cu Dr. Paul Susman, avocat și parte din echipa de coordonare și inițiativă a cazului Bodnariu și Dr. Ilie Soritau, Prorector la Universitatea Emanuel au avut întrevederi cu oficialități și demnitari ai Congresului Statelor Unite, pentru a cere sprijin în relația cu autoritățile norvegiene, în vederea reunificării familiei Bodnariu și a celorlalte familii de români cărora li s-au luat copiii. Suntem încurajați de deschiderea, preocuparea și promisiunile de implicare care au fost exprimate”, se arată într-un comunicat.

Continuarea pe www.bihon.ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.