După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Turnul Sfatului.ro: Protest de amploare. Mii de oameni îi cer Norvegiei să redea copiii familiei Bodnariu (FOTO)

Peste 4.000 de oameni au participat astăzi la un protest pe străzile Sibiului. Manifestanții s-au îndreptat împotriva sistemului de protecție a copilului din Norvegia și spun că vor să susțină cauza familiilor Bodnariu, Nan și Rădulescu, despărțite de copii.
În timp ce unii dintre participanți exclud varianta ca părinții să își fi lovit copiii, alții admit că acest lucru s-ar fi putut întâmpla, dar spun că măsurile nu trebuie să fie atât de drastice. “Trebuia făcută o anchetă. Poate copiii puteau să fie puși în grija mătușii, a bunicilor și după aia hotărâtă soarta lor mai departe”, crede unul dintre manifestanți.
Organizatorii spun că pregătesc și mai multe proteste, în întreaga lume. “Este un val de proteste la nivelul României, dar și la nivel internațional. Dacă lucrurile nu se vor rezolva și copiii nu se vor întoarce în sânul familiei, undeva în martie-aprilie va avea loc un protest, în aceeași zi, la nivel mondial”, spune Doris Lupu, reprezentanta organizatorilor.
Manifestanții au cerut reunificarea familiilor Bodnariu, Nan și Rădulescu, ale căror copii au fost luați în grijă de statul norvegian. La protestul de la Sibiu au participat și reprezentanți ai unui ziar de mare tiraj din regiunea norvegiană unde trăiește familia Bodnariu. Jurnaliștii spun că presa din Norvegia nu vorbește mai deloc despre acest caz.
Continuarea pe www.turnulsfatului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.