După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Turnul Sfatului.ro: INTERVIU. Jurnalist norvegian, la Sibiu: “O mulțime atât de mare de oameni…”

La protestul de la Sibiu îndreptat împotriva instituției de protecție a copilului din Norvegia, Barnevernet, a asistat și un jurnalist din țara scandinavă.
Eystein Rossum a sosit în România în urmă cu 3 zile și va pleca în această seară, principala lui misiune fiind aceea de a afla de ce românii au reacționat puternic față de despărțirea familiilor de români de copiii lor. Publicația pentru care corespondentul scrie este Mediehuset Bergens Tidende, un ziar de mare tiraj din Norvegia de Est și Naustdal, regiunea în care rezidă și familia Bodnariu.
Interviul a fost realizat în timpul marșului de protest de la Sibiu.
Rep.: Care este părerea dvs. despre reacția publică din acest moment?
Eystein Rossum: E uimitor, o mulțime atât de mare de oameni. Nu mă așteptam să vină atât de mulți oameni, deși știm că au fost proteste și în alte orașe din România, în ultimele luni. Da, este impresionant, să vezi atât de mulți oameni adunați, într-o zi de sâmbătă.
Rep.: Ce cred norvegienii despre acest subiect? Care sunt sentimentele lor?
E.R.: Cazul nu a fost prezentat pe larg, cel puțin deocamdată, în Norvegia, deși au fost câteva știri despre proteste în legătură cu acest caz. Nu multe instituții de presă au intrat în detalii, până acum. Cred că cei mai mulți dintre norvegieni nu au nicio opinie clară despre asta. Cel puțin acum.
Continuarea pe www.turnulsfatului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.