După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 ianuarie 2016

Tribuna.ro: Sibienii ies în stradă pentru familiile Bodnariu, Nan și Rădulescu

Demonstrația va începe la ora 12, în fața Gării din Sibiu, urmând mai apoi traseul: str. Constituţiei, Bdul Corneliu Coposu, Teatrul Radu Stanca, pietonala Nicolae Bălcescu, și Piaţa Mare din Sibiu, unde vor avea loc câteva cuvântări ale personalităților invitate, autorități locale, politicieni și reprezentanți ai comunității evanghelice.

Potrivit organizatorilor, prin acest marș-miting, o inițiativă a bisericilor evanghelice neoprotestante din Sibiu, creștinii își exprimă public și ferm, solidaritatea cu familiile Ruth și Marius Bodnariu, Mihaela și Dumitru Nan și cu Claudia și Marius Rădulescu, dar și cu celelalte familii ale căror copii au fost răpiți de statul norvegian, în mod abuziv, la adăpostul unor legi inumane și nedrepte.

  • „Intervenția brutală și nejustificată a agenției Barnevernet, prin separarea copiilor Bodnariu, Nan, Rădulescu și a altor familii de români și nu numai, de căldura familiei naturale, este un abuz grosolan împotriva drepturilor fundamentale ale copilului. Fiecare copil are dreptul să locuiască împreună cu părinții și frații săi. Acest drept al copiilor Bodnariu, Nan și Rădulescu a fost încălcat de statul norvegian. Susținem unitatea familiei, copiii și părinții trebuie să viețuiască împreună”, a declarat lect. univ. dr. Ioan BRIE, rectorul Institutului Teologic Penticostal din București și pastor al Bisericii Creștine „Emanuel” din Sibiu.
Continuarea pe www.tribuna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.