După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 ianuarie 2016

Tribuna Românească: 12 biserici româneşti din Chicago îşi exprimă solidaritatea cu familia Bodnariu


Prima duminica a anului 2016 a fost marcata in multe din  bisericile romanesti din Chicago de tragedia familiei Bodnariu din Norvegia careia i-au fost confiscati abuziv toti cei 5 copii de catre gestapo-ul Barnevernet, asa zisa agentie de protectie a copilului in baza unor acuzatii super exagerate menite sa loveasca intr-o familie neobisnuit de crestina intr-o societate "moderna" atee, colorata din multe puncte de vedere cu toate culorile acceptabile si neacceptabile de crestinism.

Povestea familiei Bodnariu este deja cunoscuta din relatarile anterioare si din numeroasele reportaje ce circula in mass media. Pentru ca realitatea insa nu este intotdeauna cum o relateaza unii povestitori (care de cele mai multe ori nu au contactat deloc familia si poate nici nu au citit toate relatarile), va recomandam sa cititi aici cum au decurs lucrurile:
Comunicat de Presa privind cazul familiei Bodnariu - semnat de Daniel Bodnariu, fratele lui Marius Bodnariu

De ce la Chicago, sau ... de ce in SUA?

Parintii si 4 surori cetateni americani
Probabil nu este prea cunoscut inca faptul ca Marius Bodnariu are o mare parte a familiei sale stabilita in SUA cu cetatenie americana. Ambii parinti sunt cetateni americani si sunt stabiliti in Atlanta impreuna cu o sora de-a lui Marius ce este casatorita. Alte doua surori casatorite sunt stabilite cu familiile lor in Chicago. O alta sora casatorita este stabilita in Portland, Oregon.

 Comunitatile unde sunt stabilite aceste familii au ajuns sa cunoasca si sa aprecieze familia Bodnariu. Tragedia evenimentelor desfasurate in Norvegia a marcat cunoscutii si apropiatii familiilor din SUA, iar efectul este cred de la sine inteles. Au mai fost situatii in care la necaz romanii au stiut si au reusit sa depaseasca orice diferente si s-au unit pentru o cauza comuna, asa ca solidarizarea comunitatii romanesti din SUA cu familia Bodnariu nu este ceva nou, insa este de o mult mai mare amploare decat orice alt antecedent.

Continuarea pe www.romaniantribune.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.